2012-01-12 07:50:13• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - túl sok a feszültség benned

Napi horoszkóp január 12.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Túl sok a feszültség önben, jót tenne, ha valami testmozgással tudná úrrá lenni rajta. A sport nemcsak az energiák levezetésében segítené, de az önuralom megtartásában is. Erre nagy szüksége van mostanában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szép napok elé néz mostanában. Semmi rendkívüli nem zavarja nyugalmát, de a csend és a rend most az leginkább, amire szüksége van. Belül persze nagy változások zajlanak a lelkében. Kövesse, irányítsa azt meditációval!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most ne foglalkozzon túlmunkával, és családtagjait se stresszelje felesleges izgágasággal. A telefont ugyan nem kapcsolhatja ki napközben, de a munkaidő leteltével már annál inkább. A boldogság a nyugalomban rejlik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz időszak áll ön mögött, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete. Sok mindentől megszabadulhat most, ami csak akadályozná a fejlődését, a továbblépést. Fogadja ezt el, és tekintsen így minden változásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Meg kellene próbálkoznia a kikapcsolódással: kicsit túlhajszolta magát az elmúlt időben, most már lazítania kellene. Ha az otthonába is magával viszi a gondokat, azzal még az esélyét is megtagadja ennek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az óév búcsúztató nem sikerülhetett olyan jól, mint amilyenre a mai estén van kilátása. A baj csak az, hogy holnap még a munka várja. Talán megvárja. De a ma este kihagyhatatlan, főleg, ha ön egyedülálló, de már nem akar az lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az elmúlt év ünnepei nem múltak el nyomtalanul alakján. Önt eléggé érdekli a szépség ahhoz, hogy ez már zavarja. A fogyóban lévő hold most garantálja a fogyókúra sikerességét. Ne halogassa hát, vágjon bele már ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy régen látott ismerőssel való találkozás borzolhatja fel kedélyét. Ne féljen a csalódás akár kellemes is lehet. A múlt mindig megszépül, még a régi ellenségek is kedvessé válnak a nosztalgia ködében. Hisz az ön múltja része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ünnepek múltán, a tél hidegnek, hosszúnak és kilátástalannak tűnik. Mielőtt végleg belemerülne a depresszióba, próbálkozzon a fényterápiával. Váltson szoláriumbérletet, vagy enyhítse a tél búját fürdőkúrával!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha szűkösnek találja pénzügyi lehetőségeit, most járjon kiegészítő források után! Az új lehetőség nem hullik az ölébe, önnek kell egy kis önreklámmal utána járni a lehetőségeknek. A barátai segítségére is számíthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az átgondolás, értékelés idejét éli. Sok minden felhalmozódott önben, ami meggondolásra vár. Van, amit végleg le kell zárni. De vannak eredményei, amiket a világ elé kellene tárnia. Ne várjon tovább, mutassa meg magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy rég nem látott ismerőse, barátja keresheti meg ma önt telefonon, vagy levélben. A felbukkanás felvillanyozza, de ne ringassa magát túlzott reményekbe. Van valami megoldásra váró önök között, de az nem az, amire ön gondol.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: